~ Σχέδιο για την δημιουργία ενός ενιαίου φορολογικού συστήματος για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες επεξεργάζονται οι τεχνοκράτες στις Βρυξέλλες , αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Η οικονομική κρίση της ευρωζώνης που αποκαλύφθηκε σε όλη της την έκταση στην πρόσφατη κρίση με την Ελλάδα θα επιφέρει κοσμογονικές αλλαγές . Τα μεγάλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι η Γαλλία και η Γερμανία στις Βρυξέλλες, κατηγορήθηκαν για «εκφοβισμό» της Ελλάδας με σκοπό την πλήρη υποταγή της και την επιβολή σκληρών μέτρων λιτότητας , σε αντάλλαγμα την συμφωνία ενός σχεδίου διάσωσης για να παραμείνει η χώρα εντός της νομισματικής ένωσης.

Αλλά η κρίση αυτή δεν σταματά εκεί. Μεταξύ των διαπραγματεύσεων διάσωσης και των συνομιλιών για την οικονομική κρίση μεταξύ των Βρυξελλών και της Ελλάδας, οι ηγέτες της ΕΕ ξεκίνησσαν να σκέφτονται σοβαρότατα την επιβολή αυστηρότερων κανόνων στις τράπεζες της Ευρωζώνης καθώς και την καθιέρωση ενός ενιαίου ευρωπαϊκού φορολογικού συστήματος.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο γερμανικό περιοδικό Speigel Online, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι απαιτεί αυστηρότερους κανόνες για τη νομισματική ένωση, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ομιλεί για μια ανεξάρτητη «οικονομική διακυβέρνηση» στην ευρωζώνη, η οποία σημαίνει αυτόματα την ύπαρξη ενός ενιαίου φορολογικού συστήματος για όλες τις χώρες . .

Όσοι υποστηρίζουν την ιδέα ενός κεντρικού ευρωπαϊκού φορολογικού συστήματος και μιλούν για μια κεντρική διαχείριση, δεν πιστεύουν στην ύπαρξη μιας ανεξάρτητης «ευρωπαϊκής κυβέρνησης» τονίζουν άλλς πηγές, αλλά προφανώς πρόκειται για «παραπλάνηση «. Σύμφωνα με τον Ολάντ όμως , η Ευρωζώνη χρειάζεται το δικό της υπουργό Οικονομικών ο οποίος θα μπορούσε να παρέμβει στους εθνικούς προϋπολογισμούς των χωρών μελών.

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας perntapostagma.gr, αυτό σημαίνει αυτόματα το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας υπερεθνικής ΕΕ. Τα κράτη μέλη σαν εθνικές ανεξάρτητες οντότητες θα αποτελέσουν παρελθόν και όλα θα «εκπορεύονται» από το «ιερατείο» των Βρυξελλών. Θρησκεία, παιδεία, πολιτισμός, ιστορία, αλλά και η ύπαρξη εθνικού στρατού θα αποτελέσουν παρελθόν για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.

Οι Γερμανοί το μόνο πρόβλημα που είχαν να αντιπαρατήνουν στο προτεινόμενο φορολογικό σύστημα ήταν η απαίτηση της χρησιμοποίησης εντατικότερα της γερμανικής γλώσσας στα έγγραφα της ΕΕ.

Το γερμανικό κοινοβουλευτικό όργανο έκρινε ότι Γερμανοί βουλευτές έχουν το συνταγματικό δικαίωμα να απαιτούν όλο και περισότερα έγγραφα της ΕΕ να μεταφράζονται ή να γράφονται στα γερμανικά με σκοπό «να διαφυλαχθεί η γερμανική γλώσσα».

Ο λόγος έχει να κάνει ότι πολλές επιτροπές στο γερμανικό κοινοβούλιο (Bundestag) αρνούναι να διαβουλευθούν κοινοτικά έγγραφα μόνο και μόνο επειδή είναι διαθέσιμα μόνο στα αγγλικά, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Johannes Singhammer και δηλώσεις του στην εφημερίδα Suddeustche Zeitung. Ο καθένας στον «δικό του κόσμο» θα απαντούσαμε εμείς.

Έτσι, το μέλλον των εγγράφων από κοινού από τους ευρωπαίους υπουργούς μπορεί κάλλιστα να περιλαμβάνει περισσότερες γερμανικές λέξεις, αλλά μένει να δούμε πόσα επιχειρήματα θα υπάρξουν για την υποστήριξη της δημιουργίας μια ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης εντός της ευρωζώνης, καταλήγει το δημοσίευμα.

Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο δεύτερος γύρος εκφοβισμού από τις μεγάλες χώρες προς τις πιο μικρές χώρες σαν την Ελλάδα εντός της ΕΕ. Μια Ευρώπη που μετασχηματίζεται ταχύτατα σε ένα υπερεθνικό μόρφωμα κρατών σύμφωνα με τις προφητείες των γερόντων τη ορθοδοξίας, αναμένοντας μόνο την εμφάνηση του επερχόμενου «θηρίου».

Η Ελλάδα αποτέλεσε πιθανότατα τον κινητήριο μοχλό αυτών των εξελίξεων εντός της ευρωζώνης σκοπίμως απο όλους του μηχανισμούς της ένωσης αυτής, που γνώριζαν και βάδισαν εντός συγκεκριμένου σχεδίου υποδούλωσης των Ευρωπαίων πολιτών!

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/