*Μία αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται για την πνευματική και ψυχική στήριξη των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Όλοι μας και με όποιον τρόπο μπορούμε πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται μέσα στην περίοδο της αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Τα βιβλία της προτεινόμενης λίστας είναι ιδανικά για ανθρώπους, που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα το βάθος της Πίστης μας και της Πνευματικής ζωής. Αποτελούν βιβλία που μπορούν να κατανοηθούν και να ελκύσουν στην Πνευματική ζωή εύκολα τους αδελφούς μας κατηχώντας τους και δίνοντάς τους ελπίδα και κουράγιο στα αδιέξοδα της σημερινής εποχής.

Τα βιβλία θα δοθούν με διάκριση την νύχτα της Ανάστασης σε αδελφούς μας, που αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη» θα αποχωρήσουν από τους ναούς.

Με την προσφορά έστω ενός βιβλίου, που θα δοθεί σε απογοητευμένους συνανθρώπους μας, συμβάλλεις στην ψυχική και πνευματική τόνωση και παρηγοριά πονεμένων ανθρώπων.

Χάρισε με ένα ή περισσότερα επιλεγμένα βιβλία την ψυχική υγεία και πνευματική αναγέννηση σε συνανθρώπους μας και γίνε συμμέτοχος της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

Η συλλογή των βιβλίων θα διαρκέσει έως και την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail:

sfa.cryptochristian@gmail.com

afisa

πηγή: http://sfa-cryptochristian.blogspot.gr/