ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Θαύματα και ιάσεις ασθενειών, με τη ζωντανή παρουσία και παρέμβαση του Αγίου Δημητρίου στη ζωή του καθενός που επικαλείται τις πρεσβείες του, αλλά και παρηγορία και ενίσχυση σε κάθε ανάγκη όλων όσων προστρέχουν με πίστη στη χάρη του Αγίου.

Σημαντική είναι μέσα σε όλη αυτή την αναφορά η ευλογία του μύρου του Αγίου Δημητρίου. Μία μοναδική και συγκλονιστική εμπειρία ανά τους αιώνες για τον καθένα που είχε και έχει τη δυνατότητα να ζήσει αυτήν την εμπειρία, την αγάπη και την ευλογία του Μυροβλύτη Αγίου…

Το Μύρο του Αγίου Δημητρίου – Ιστορία και σύγχρονα θαύματα

«Η ευλογία του μύρου του Αγίου Δημητρίου είναι εμφανής σε όσους προστρέχουν στη χάρη του μεγαλομάρτυρος και στην εποχή μας. Καθημερινά οι ιερείς και οι συνεργάτες του Ναού γίνονται μάρτυρες των θαυμαστών επεμβάσεων και θεραπειών, που επιτελούνται με το άγιο μύρο σε όλο τον κόσμο. Στην προσπάθεια αυτή δημοσιεύουμε ενδεικτικά επώνυμες επιστολές ανθρώπων από τα πέρατα της οικουμένης, που δέχθηκαν την ευεργετική επέμβαση του Αγίου, τόσο σε θεραπείες ασθενειών όσο και στην ενίσχυση της πίστης σε δύσκολες περιστάσεις και δοκιμασίες στη ζωή τους. Όλα στηρίζονται σε θαυμαστά ιστορικά γεγονότα και σε μία πραγματικότητα μη επιδεχομένη αμφισβητήσεις και υποθέσεις. Αποκλειστικός σκοπός είναι η ωφέλεια του κάθε αναγνώστη ώστε να δοξάζεται το όνομα του αληθινού Θεού, να εξυμνείται το μεγαλείο του εν Αγίοις μεγαλομάρτυρα, θαυματουργού και μυροβλύτη Αγίου Δημητρίου και να διαπιστώνει ο καθένας πόσο «θαυμαστός» είναι «ο Θεός εν τοις αγίοις Αυτού».

*από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΙΤΕ: ⇒     ΕΔΩ