Ό Άγιος Λουκάς μας έρχετε…..

Με μεγάλη συγκίνηση, ως νέοι που διψάμε για την αλήθεια και την Αγιότητα, ανακοινώνουμε στο Χριστεπώνυμο Πλήρωμα, την έλευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Θαυματουργού, στον Άγιο Γεώργιο Πανοράματος Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 16 Μαρτίου.

Έρχετε αδέλφια μας, ο Μεγάλος Άγιος μας, ο Θαυματουργός, ο Ομολογητής, ο Πράος, ο Ανεξίκακος, ο Μακρόθυμος, ο γεμάτος Θυσιαστική Αγάπη, Λουκάς ο Ιατρός. Έρχετε για ακόμη μια φορά στην Αγιοτόκο Θεσσαλονίκη, την πόλη του Αγίου Δημητρίου, για να ιάσει, να παρηγορήσει, να δώσει Ελπίδα και Χαρά, σε πλήθος ανθρώπων, που θα έρθουν να τον προσκυνήσουν. Δόξα τω Θεώ Πάντων Ένεκεν. Ευχαριστούμε μέσα απο την ψυχή μας, τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη και Πατέρα μας κ.Άνθιμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε με πολυ αγάπη, στο αίτημα μας, να ξαναεπιτρέψει τον ερχομό των Ιερών Λειψάνων του Αγίου μας.

Θα σας περιμένουμε αδέλφια μας, με πολύ αγάπη, νοιάξιμο και συμπόνοια. Μέσα απο την καρδιά μας, ευχόμαστε ο Άγιος να βρίσκετε πάντοτε στο πλευρό σας. ΑΜΗΝ. Χαίρετε.

Με αληθινό νοιάξιμο για τους πονεμένους Ανθρώπους.

Πτυχιούχοι και Φοιτητές Διαφόρων Σχολών της Θεσσαλονίκης
Τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου