Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παισιος αγιος πορφυριος αγιος ιακωβος τσαλικης]

Καλημέρα παιδιά μου
Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και θα έλεγα πολύ πονηρές.

Βλέπουμε ακαταστασία παντού, οι μέρες της ξεγνασιάς πέρασαν και μπροστά μας βλέπουμε και έχουμε βεβαίως αστάθεια παντού και σε όλον τον πλανήτη.

Να είστε προσεκτικοί μα πάνω από όλα να δεθείτε εσείς και η οικογένειά σας στον Χριστό. Πολλοί ερωτούν δώσε μας ένα σημείο κάτι, να ξέρουμε πότε και τι θα γίνει

Εγώ παιδιά μου ούτε προφήτης είμαι ούτε άγιος αλλά θα σας δώσω τον ίδιον τον λόγο του Χριστού.

Ζητούν σημείο.

Και τότε πλησίασαν οι Φαρισαίοι και οι Σαδουκκκαίοι, για να τον πειράξουν, και του ζήτησαν να τους επιδείξει κάποιο σημείο από τον ουρανό. Εκείνος αποκρίθηκε και τους είπε: «Όταν βραδιάζει λέτε: “Ο καιρός θα είναι καλός, γιατί ο ουρανός είναι φλογοκόκκινος”. Και το πρωί λέτε: “Σήμερα θα έχουμε κακοκαιρία, γιατί ο ουρανός είναι φλογοκόκκινος και συννεφιασμένος”. Πράγματι, την όψη του ουρανού γνωρίζετε να τη διακρίνετε, τα σημεία όμως των καιρών δε δύναστε; Μια γενιά κακή και μοιχαλίδα επιζητά σημείο, αλλά δε θα της δοθεί σημείο παρά μόνο το σημείο του Ιωνά». Και αφού τους εγκατέλειψε, έφυγε. Σε εμάς όμως παιδιά μου δεν μας εγκατέλειψε διότι μας έδωσε Έναν Πορφύριο Έναν Παισιο Έναν Ιάκωβο Τσαλίκη κλπ κλπ κλπ που μας προετοίμασαν για την απιστία μας σήμερα. . Το προζύμι των Φαρισαίων και των Σαδουκκαίων Και όταν ήρθαν οι μαθητές στην αντίπερα όχθη, ξέχασαν να λάβουν άρτους. Και ο Ιησούς τους είπε: «Κοιτάτε και προσέχετε από το προζύμι των Φαρισαίων και των Σαδουκκαίων». Σήμερα μας λέγει «Κοιτάτε και προσέχετε από το προζύμι των Αθέων των αμαρτωλών και των αιρετικών»

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΝΤΑΣ
ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ
ΛΟΝΔΙΝΟ..

πηγή: orthodoxathemata