Αποτέλεσμα εικόνας για μορφου νεοφυτος προφητειες

Έχουμε την εικόνα του Θεού στο κέντρο,ανάμεσά μας,το Χρουσοσώτηρον της Ακανθούς,που θέλησε η πρόνοιά Του να έρθει εδώ,συμπαραστάτης του Αγίου Μάμαντος, μέχρι την ευλογημένη ώρα της Αναστάσεως που θα έλθει εκεί που ανήκει εις την Ακανθού,και όχι στο Τατλισού.

Είναι σχέδιο του Θεού,που το βλέπουμε στις μέρες μας και εκπλησσόμεθα ,κάποτε τα λέγαμε ως προφητείες αυτά,αγίων ανθρώπων του Θεού.Μερικοί είχαν το δικαίωμα να δυσπιστούν και το έχουν πάντοτε. Τώρα πλέον οι προφητείες έχουν γίνει Γεωστρατηγική,που ανακοινώνεται στα δελτία των ειδήσεων και του διαδικτύου και τα μακρά γίνονται κοντά.Προσέξτε μόνο δύο τινά(πράγματα). Το ένα αυτό που μόλις προηγουμένως ψάλαμε Πλούσιοι-λέει-επτώχευσαν και επείνασαν. Μην έχουμε εμπιστοσύνη στον πλούτο μας ,στα χρήματά μας,έλεγε η μακαρίτισσα και μακαριστή μάνα μου,Γιέ μου,Τα άσπρα(χρήματα)κατεβάζουν τ’άστρα.Το ζήσαμε πριν από λίγα χρόνια,εδώ στην Κύπρο. Με τα κουρέματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων,που είναι αταξία και δεν είναι Τάξις,όπως επαγγέλονται.

Και τώρα βλέπουμε τις περισσότερες χώρες,τη μία μετά την άλλη να πτωχεύουν.Και τους γειτονές μας(Τουρκία) και τους μακρυνούς ξαδέρφους μας.Και ο νοών νοείτο.Και τώρα υπάρχει και σε αυτούς η απειλή της πτώχευσης,και πριν ήταν σε μας και στην Ελλάδα συνεχίζεται,και σε όλα τα έθνη της Μ.Ανατολής μαζί με τα εμπόλεμα γεγγονότα,που για 7 και πλέον χρόνια μακρύνουν την παρουσία τους και την ανησυχία για όλη την Οικουμένη ,πολλοί πλούσιοι πτωχεύουν και πεινούν…

πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com

http://orthodoxathemata.blogspot.com