Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα ορθοδοξια οικογενεια

*Από τα καλύτερα άρθρα – αναλύσεις, που έχουμε διαβάσει… Αξίζει να αφιερώσετε 3 λεπτά από τον χρόνο σας και να το διαβάσετε!!

«Πραγματικά Μεσογειακός λαός, είμαστε μόνον εμείς οι Έλληνες. Είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι έχουμε κληρονομήσει το φυσικό δικαίωμα της ύπαρξης μας σε αυτήν την περιοχή. Στην πανέμορφη, πολυπόθητη και περήφανη Μεσόγειο». 

Άρθρο – του Γεωργίου Μιχαήλ[1]

Θα ήθελα να δω ένα κράτος το όποιο να μπορεί να παρουσιαστεί μπροστά στα Ηνωμένα Έθνη, ή σε κάποιο διεθνές δικαστήριο χωρίς εξαναγκασμό. Γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να λύσει τις διαφορές μεταξύ Εθνών. Όση υπομονή και εάν δείχνουν εκατομμύρια Έλληνες, όσο και εάν δεν ανέχονται την αδικία, δυστυχώς χωρίς βιομηχανική και στρατιωτική ισχύ η Ελλάδα δεν θα μπορέσει ποτέ να τιμωρήσει μια για πάντα την Τουρκία ή οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστή της.

Μια Τουρκία της οποίας ο πιο σημαντικός σύμμαχος είναι σήμερα η ΓερμανίαΓιατί το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και της Μεσογείου αποτελεί μετά από τόσους αιώνες ένα άπιαστο όνειρο και για τις δυο αυτές χώρες. Ένα όνειρο το οποίο ωστόσο αργά, αλλά σταθερά, μπορούν να πραγματοποιήσουν, εάν οι παρούσες πολιτικοοικονομικές συνθήκες, (Μνημόνιο στο διηνεκές) συνεχιστούν. Είναι πασιφανές, ότι όσο η Γερμανία συνεχίζει να μεταβάλλει την Ελλάδα σε ένα μικρό άβουλο Έθνος – που μόλις μετά βίας επιβιώνει σαν σύνολο με εξοικονομήσεις και  στερήσεις – τόσο το όνειρο των δύο αυτών Εθνών, Τουρκίας και Γερμανίας να κυριαρχήσουν στο Αιγαίο, θα πραγματοποιηθεί.

Το Ελληνικό Έθνος το οποίο πλέον δυσκολεύεται να προσφέρει στον εαυτό του ακόμη και την πολυτέλεια απόκτησης παιδιών. Έχοντας μέσο όρο παιδιών ανά ζεύγος 1,26, σταθερό τα τελευταία χρόνια, όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 1,49[2]. Εάν η Γερμανία ανέλαβε να καταστρέψει βιομηχανικά την Ελλάδα για να διοχετεύσει το πλεόνασμα των προϊόντων της, η Τουρκία ανέλαβε να μας καταστρέψει πληθυσμιακά. Πώς; Με την μέθοδο της εισαγωγής μεταναστευτικών ροών στην χώρα μας. Με άλλα λόγια, με το να προωθήσει η Τουρκία, βάση σχεδίου, κοντά στο 1 εκατομμύριο «πρόσφυγες/οικονομικούς μετανάστες»[3] μουσουλμανικής θρησκείας στην Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων κατοίκων ψυχών.

Το ίδιο και το αυτό φαινόμενο συμβαίνει και στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό των μουσουλμάνων εποίκων στα κατεχόμενα της Κύπρου. Εκεί όπου οι δήθεν «καταδικασμένοι από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ Τούρκοι» γιόρτασαν την ίδρυση του «ψευδοκράτους» τους, στις 15 του Νοέμβρη.

Η συνταγή είναι παλιά, αλλά καλά δοκιμασμένη. Οι δυο «φιλικές» προς εμάς χώρες, Γερμανία και Τουρκία, θα περιμένουν πρώτα να μας εξασθενίσουν η εσωτερική αναρχία και οι διχόνοιες. Οι οποίες θα συνδυαστούν με την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής μας περιουσίας, μαζί με την αρπαγή της ιστορίας μας, δηλαδή της Μακεδονίας, αλλά και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, δηλαδή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας. Όταν αδυνατίσουμε αρκετά και στον κατάλληλο για εκείνους βαθμό, την στιγμή ακριβώς εκείνη θα μας χτυπήσουν τελειωτικά.

Η κάθε χώρα με τον τρόπο της, ώσπου η υποδούλωση και αργότερα ο αφανισμός μας θα έχει ολοκληρωθεί.  Στα 300 δισεκατομμύρια €[4] θα πλησιάσει το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας το 2018. Το υψηλότερο στον κόσμο σήμερα. Πάνω από 80 εκατομμύρια κατοίκους έχει ανέλθει ο πληθυσμός της Τουρκίας[5], όταν 100 χρόνια πριν ήταν ο ίδιος με αυτόν της Ελλάδας.

Αλλά όσο και εάν η Ελλάδα βρίσκεται αυτή την στιγμή ανάμεσα σε αυτές τις δυο συμπληγάδες πέτρες (Γερμανία και Τουρκία), έχει τα φόντα να επιβιώσει από μόνη της και να βγει νικήτρια σε αυτόν το άνισο αγώνα της με «τις φιλικές χώρες». Πώς; Με το να απαρνηθεί τα πολιτικά και τα θρησκευτικά μίση της, αλλάζοντας ταυτόχρονα το εκπαιδευτικό της σύστημα. Αλλά και με το να ξαναδημιουργήσει οικογένειες και παιδιά. Δηλαδή να επαναφέρει τον θεσμό της οικογένειας, αλλάζοντας όμως την υπάρχουσα νοοτροπία που στηρίζεται μόνο στο οικονομικό. Τη στιγμή που «ότι τα παιδιά δεν θέλουν χρήματα, θέλουν γονείς». Τότε μόνον και μόνο τότε, το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος θα παραμείνουν αιώνια Ελληνικές θάλασσες.

Γιατί αξίζει να αναρωτηθεί ένας νοήμων άνθρωπος, πως είναι δυνατόν κάποιος που πρωτοστατούσε σε καταλήψεις σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να κυβερνά αυτή την στιγμή την Ελλάδα; Αξίζει να αναρωτηθεί κάποιος επίσης, πως ο ίδιος άνθρωπος ενώ ήταν αρχικά το κόκκινο πανί των Γερμανών, τώρα να αποτελεί την σημαία τους[6]; Αξίζει να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί ξαφνικά άρχισε να συζητιέται το θέμα της παύσης της μισθοδοσίας των κληρικών από το κράτος, σπέρνοντας την διχόνοια στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδας; Αξίζει να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί τα σχολικά βιβλία έχουν αλλοιωθεί σε τεράστιο βαθμό, προάγοντας τον ρατσισμό «από και προς όλες τις πλευρές»;

Αξίζει να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί η τηλεόραση και ο κινηματογράφος προωθούν τα μηνύματα τα οποία προωθούν; Αξίζει να αναρωτηθεί κάποιος, για το τι σκοπούς εξυπηρετούν σήμερα αρκετοί δημοσιογράφοι; Αξίζει να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί διαφωνούν δημόσια, αλλά στην πράξη εφαρμόζουν την ίδια δηλητηριώδη για όλους εμάς πολιτική; Αξίζει να αναρωτηθεί κάποιος για το ποιο θα είναι το μέλλον του Ελληνικού στρατού σε περίπτωση που η υπάρχουσα κατάσταση παγιωθεί;

Η απάντηση είναι μια. Όλη αυτή η κατάσταση δεν αποτελεί την υπόσταση της Ελλάδας σε καμιά περίπτωση. Όλη αυτή η κατάσταση είναι ξεκάθαρα δημιούργημα δυο κρατών. Της Γερμανίας και της Τουρκίας. Όσο η Ελλάδα παραμένει ακέφαλη σε όλους τους τομείς, το διαλυτικό αυτό έργο θα ολοκληρωθεί. Ο τροχός της ιστορίας ωστόσο πάντοτε γυρίζει. Όποιο Έθνος παραμένει πιστό ως το τέλος στις αρχές του, φτάνει πάντοτε στη νίκη.

Η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία με σιδερένια πυγμή όσον αφορά τους αντίπαλους της και ταυτόχρονα αγάπη για τους ανθρώπους της. Αρκεί οι Έλληνες να αντιληφτούν, όλα αυτά τα γεγονότα όπως περιγράφηκαν παραπάνω. Από την κατανόηση των γεγονότων αυτών, θα αναβλύσει ξανά η θέληση για την ανάδυση μας. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην Βόρειο Ήπειρο, στα Σκόπια, την Κύπρο, στη Μέση Ανατολή (Λίβανο, Συρία) και την Μικρά Ασία ακόμα έχουν και αυτοί δικαιώματα. Τα δικαιώματα αυτά ωστόσο δεν θα τους τα αναγνωρίσει κανένας ΟΗΕ. Δεν θα τους τα αναγνωρίσει κανένα διεθνές δικαστήριο.

Επίλογος

Τα δικαιώματα αυτά όπως και τα δικαιώματα των Ελλήνων της Ελλάδας και όλου του κόσμου της μπορεί να τα αναγνωρίσει μόνο το δίκαιο του ισχυρού. Εάν χάσαμε πολλά την πρώτη φορά, είναι σίγουρο πως την δεύτερη φορά τον νικητή δεν θα μπορέσει να τον πειράξει δεύτερος θάνατος. Γιατί πραγματικά Μεσογειακός λαός, είμαστε μόνον εμείς οι Έλληνες. Είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι έχουμε κληρονομήσει το φυσικό δικαίωμα της ύπαρξης μας σε αυτήν την περιοχή. Στην πανέμορφη, πολυπόθητη και περήφανη Μεσόγειο.

[1] Ο Γεώργιος Μιχαήλ είναι επιχειρηματίας, στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας και συγγραφέας του βιβλίου Πολικός Αστέρας, Αθήνα, Κύπρης, 2017.

[2] https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1639075/ayxanetai-dramatika-h-ypogennhtikothta-sthn-ellada.html.

[3] https://www.in.gr/2018/04/05/greece/kseperasan-ena-ekatommyrio-oi-prosfyges-kai-metanastes-pou-eftasan-stin-ellada/.

[4] https://www.reuters.com/article/us-germany-economy-trade-surplus/exclusive-germany-to-trump-japan-again-with-worlds-largest-c-a-surplus-ifo-idUSKCN1L50NY.

[5] http://www.worldometers.info/world-population/turkey-population/.

[6] http://www.newgreektv.com/english-news/item/26532-financial-times-tsipras-from-lenin-of-the-aegean-has-become-the-darling-of-the-establishment.

πηγή: analyst.gr