Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παισιος σκευος εκλογης

σχόλιο Γ.Θ (ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ) : Την ώρα που ο παπισμός και ο προτεσταντισμός οδεύουν στην αυτοκατάργησή τους και που οι Χριστιανοί όπου Γης δέχονται έμμεσο και άμεσο διωγμό, τα λόγια του αγαπημένου μας Γέροντα ακούγονται πιο επίκαιρα. Έχουν οι πονηροί τα σχέδιά τους με τον οικουμενισμό και την πανθρησκεία, αλλά την υπογραφή για το τι θα γίνει θα τη βάλει ο Θεός. Μέσα από αυτό που γίνεται, πιστεύω ότι στο τέλος θα πέσουν οι ίδιοι στο λάκκο που μας σκάψανε.

(…) Θα μηχανευτούν πολλά, αλλά από τον διωγμό που θα προκύψει, ο χριστιανισμός ολόκληρος θα ενωθεί.

Όχι όμως έτσι που το θέλουν αυτοί που μηχανεύονται την παγκόσμια ένωση των εκκλησιών, θέλοντας να υπάρχει επικεφαλής ένας θρησκευτικός ηγέτης. Θα ενωθεί, γιατί οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν θα έχουν ως αποτέλεσμα να ξεχωρίσουν τα πρόβατα του Χριστού από τα ερίφια. Το κάθε πρόβατο θα κοιτά να είναι κοντά με τ’ άλλα πρόβατα και έτσι θα πραγματοποιηθεί το «μία ποίμνη, είς ποιμήν».

Πρόσεξες; Το βλέπουμε εν μέρει να πραγματοποιείται: Οι χριστιανοί, είδες, έχουν αρχίσει να αισθάνονται ότι βρίσκονται μέσα σε ανθυγιεινό κλίμα και προσπαθούν να φεύγουν απ’ τις αρρωστημένες καταστάσεις και να τρέχουν κατά χιλιάδες στα μοναστήρια και στις εκκλησίες.

Σε λίγο θα δείτε σε μια πόλη να υπάρχουν μόνο δύο μερίδες ανθρώπων, αυτοί που θα ζουν άσωτοι και μακριά από τον Χριστό ζωή και οι άλλοι που θα τρέχουν στις αγρυπνίες και στα προσκυνήματα. Μεσαία κατάσταση, που υπήρχε ως τώρα, δεν θα μπορεί πλέον να υπάρχει.

Σκεύος Εκλογής, σελ 208.

πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com