Συμβαίνουν πράγματα, που ξεπερνούν κάθε λογική. Προκειμένου να πείσουν τους ανθρώπους, ότι πρέπει να συνεχίσουν να πληρώνουν υπέρογκα ποσά (μέσω πράσινων φόρων), δήθεν για οικολογικούς λόγους, έκαναν κάτι πραγματικά απίστευτο.

Να τερματιστεί η επιδότηση των μη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, να αναχαιτιστεί η κατάληψη γης, να σταματήσει η χρήση προϊόντων που βλάπτουν τα οικοσυστήματα όπως η γλυφοσάτη, είναι μεταξύ των βασικών σημείων αυτής της πρότασης, την οποία στηρίζουν οι Γάλλοι αστροναύτες Μισέλ Τονινί και Ζαν

Φρανσουά Κλερβουά, ο Γερμανός Κλάους Ντίτριχ Φλάντε και η Βρετανίδα Έλεν Σάρμαν.
«Τρέχουμε με ταχύτητα 108.000 χλμ/ώρα, πάνω σε ένα διαστημικό σκάφος που αποκαλείται Γη. Εμείς είμαστε οι επιβάτες, υπεύθυνοι για το μέλλον της. Οφείλουμε να την προστατεύσουμε, διότι δεν έχουμε πλανήτη διάσωσης» τονίζεται στο κείμενο, όπου προτείνεται, επίσης, την επιβολή φόρων στα καύσιμα των αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών.

«Απευθυνόμαστε στους υποψηφίους των Ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019. Θα ψηφίσουμε εκείνους που θα δεσμευτούν να κάνουν τα πάντα για να υιοθετηθούν αυτά τα μέτρα κατά τη διάρκεια της επόμενης θητείας» αναφέρουν οι υπογράφοντες «που δηλώνουν πεπεισμένοι ότι σε μια ενωμένη, ανθρωπιστική, φιλόξενη και αλληλέγγυα Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτά τα μέτρα θα συμβάλουν στο να τιμηθεί η Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα».

Σημείωση: Ο Τραμπ βγήκε από την Συμφωνία του Παρισιού, γιατί θεωρεί ότι καταστρέφει την αμερικανική βιομηχανία. Επίσης, πολλές φορές έχει δηλώσει ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια ΑΠΑΤΗ.

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που υπογράφουν είναι ο Γάλλος τραγουδιστής Αλέν Σουσόν, ο συνιδρυτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Ξαβιέ Εμανουελί. Υπογράφουν επίσης ακτιβιστές των κινημάτων των νέων που μάχονται υπέρ του κλίματος και τα οποία δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες σε χώρες της Ευρώπης (Ιταλία, Βρετανία, Πολωνία κ.α).

Αστροναύτες, τραγουδιστές, γιατροί, ακτιβιστές και επιστήμονες, προωθούν την οικολογική χούντα, που θέλει να περιορίσει τις μετακινήσεις των ανθρώπων!

Τα σχόλια δικά σας!

Photo:pexels

el.gr

www.triklopodia.gr