Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ | ..και άρχισε να μεταμορφώνεται.. Δεν ήταν πια ο Άγιος Πορφύριος, ήταν η ίδια η Παναγία..

Ο γέροντας Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης διηγείται ένα συνταρακτικό θαύμα που έζησε και είδε με τον Άγιο Πορφύριο, όταν ακόμα ήταν εν ζωή: «..αρπάχτηκε μέσα σε ένα λευκότατο φώς και ανέβηκε ένα μέτρο περίπου πάνω από τη γη. Σιγά – σιγά άρχισε να μεταμορφώνεται και δεν ήταν πια ο Άγιος Πορφύριος ήταν η ίδια η Παναγία..»

Πηγή αναδημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού: ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=4a082… https://www.youtube.com/channel/UC7Rg…

»ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019» 5η ΜΕΡΑ – ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΚΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ Στο πλαίσιο των πολυήμερων εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ», που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, προς τιμήν του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, μίλησε ο Γέροντας Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης, με θέμα: » Εμείς και οι νέοι μας σύμφωνα με την διδασκαλία του Αγίου Πορφυρίου, όπως την βιώσαμε από κοντά», με την παρουσία πλήθους πιστών. Στη συνέχεια, στο «Ενοριακό Αρχονταρίκι», που γίνεται στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού, ο Γέροντας Ακάκιος απάντησε στα ερωτήματα που του υπέβαλε το ακροατήριο.

Ιστοσελίδα: http://www.in-ad.gr

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ • Official Channel