Τα λόγια περισσεύουν…

Ο κύριος και η κυρία Kuroki ζούσαν ευτυχισμένοι ως παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων στην αγροτική Ιαπωνία μεγαλώνοντας τα 2 παιδιά τους όταν ξαφνικά η γυναίκα έχασε την όρασή της λόγω προβλημάτων με το διαβήτη.

Σύντομα έπαθε κατάθλιψη και αποσύρθηκε απομονωμένη στο σπίτι της.

Ο κύριος Kuroki αγωνίστηκε να βρει ένα τρόπο να κάνει τη γυναίκα του χαρούμενη όταν του ήρθε μια καταπληκτική ιδέα: αποφάσισε να φυτέψει ένα κήπο με λουλούδια ώστε να απολαμβάνει την μυρωδιά τους και να βρει ένα κίνητρο για να βγαίνει έξω.

Μετά από χιλιάδες λουλούδια και δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, η ιδιωτική φάρμα προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο που θέλουν να δουν αυτή την πραγματική ιστορία αγάπης.

Η κυρία Kuroki δεν μπορεί να δει τίποτα αλλά λατρεύει να είναι έξω. Η ίδια και ο άνδρας της μετακόμισαν στη φάρμα τους λίγο μετά το γάμο τους το 1956. Μεγάλωσαν μαζί τα δύο παιδιά τους και ζούσαν ευτυχισμένοι μέχρι που κάτι πήγε στραβά με την όραση της γυναίκας.

Μια εβδομάδα αργότερα, ήταν τυφλή λόγω επιπλοκών από το διαβήτη. Ήταν τόσο θλιμμένη που αποσύρθηκε στο σπίτι της και έμενε μόνο εκεί. Ανήσυχος για τη γυναίκα του, ο κύριος Kuroki αγωνιζόταν να βρει μια λύση. Και τότε ξεκίνησε να φυτεύει λουλούδια. Χιλιάδες αρωματικά λουλούδια φυτεύτηκαν μέσα σε 2 χρόνια.

Σιγά σιγά, η γυναίκα παρακινήθηκε από την υπέροχη μυρωδιά και ξεκίνησε να βγαίνει και πάλι από το σπίτι. Πλέον χαμογελά κάθε μέρα.

Δείτε το αξιαγάπητο ζευγάρι στο παρακάτω βίντεο.

ΠΗΓΗ

elromio.gr