Αποτέλεσμα εικόνας για Γέροντας Χρυσόστομος Ιορδανίτης: «Σύμφωνα με τις γραφές ζούμε τα ύστερα του κόσμου..»

Απόσπασμα από την εκπομπή Οι «24 ώρες» οι οποίες βρέθηκαν στη μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη στην έρημο της Ιεριχούς για να συναντήσουν τον Γέροντα Χρυσόστομο, τον Κύπριο πατέρα Κυριακό και πιστούς που βίωσαν και αποκαλύπτουν τα θαύματα του Αγίου!

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του ξεναγήθηκαν στα απόκρυφα της Μονής που αποτελεί μία όαση μέσα στην έρημο. Ο πάτερ Χρυσόστομος μίλησε μεταξύ άλλων για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ, το μήνυμα του Ιησού Χριστού, τα σημάδια του Θεού που πρέπει να «διαβάσουμε» και έστειλε το δικό του μήνυμα στους Κύπριους. Ο ίδιος δήλωσε:

«Σύμφωνα με τις γραφές ζούμε τα ύστερα του κόσμου…

Πόσο θα πάει ωφείλεται στον ίδιο τον Χριστό μας,

Υπάρχει φόβος, τα φαινόμενα είναι εντονότατα. Έγινε ένα σεισμός και τους ταρακούνησε για να βάλουν μυαλό (στους Τούρκους). Και οι σεισμολόγοι είπαν ότι περιμένουν έναν μεγαλύτερο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη. Τί σημαίνει αυτό; Τους δίνει σημεία και δίνει ευκαιρίες ο Θεός, γιατί πάντα δίνει ευκαιρίες. Τους δείχνει σημάδια και τους λέει «καθίστε ήσυχα». Οι σύμμαχοι μας και μη όμως αδιαφορούν αλλά ο Θεός δεν αδιαφορεί για τη νήσο της Κύπρου.

Να μείνει ο κόσμος κοντά στην εκκλησία και ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει…Τους έδωσε ένα ταρακούνημα, τους έδωσε το δεύτερο και τώρα με το τρίτο θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Ούτε με τα νησιά, ούτε με τα καράβια που θέλουν να σκάψουν, ούτε με τα 6 μίλια, ούτε με τα 12 μίλια… Ο Θεός δεν θα εγκαταλείψει τη νήσο των Αγίων μας, την Κύπρο»

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/entertainm…

Πηγή αναδημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού: AlphaNews Live

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ • Official Channel