*Μία πολύ καλή πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, που απ΄ότι φαίνεται και με τα τωρινά δεδομένα (και εφόσον ο κόσμος δεν θα μπορέσει να κάνει Ανάσταση στις Εκκλησίες), θα πρέπει να υπάρξει μία γενικότερη πρόνοια για να πάει το Άγιο Φως σε κάθε Ελληνικό σπίτι.

Το Αγιο Φως σε κάθε σπίτι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης θέλει να μεταφέρει η δημοτική αρχή.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ακριβές πλάνο καθώς όπως σημειώνεται “είμαστε μια οικογένεια, και σε αυτή την κρίση δεν θα μείνει κανένας μόνος του”.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου:

«Η συνοχή της κοινωνίας μας δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Ας ενωθούμε όλοι μαζί ως οικογένεια, με κοινό παρονομαστή την Ανάσταση του Ιησού Χριστού ενθυμούμενοι πως το Φως του κόσμου, ο Χριστός, με την Ανάστασή του κέρδισε μια νίκη επί των δυνάμεων του σκότους.

Ας είναι το Αναστάσιμο Φως η ελπίδα για μία νέα αρχή. Η ενέργειά μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνουμε όλοι μένοντας στο σπίτι, προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα της πανδημίας.

Στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο το Αναστάσιμο Φως θα φτάσει σε κάθε σπίτι στην πόλης μας».

Στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης είμαστε μια οικογένεια, και σε αυτή την κρίση δεν θα μείνει κανένας μόνος του.

ΠΗΓΗ