*Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Γέροντα. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας δίδαξες με το παράδειγμά σου και τον θεάρεστο βίο σου. Την ευχή σου να έχουμε από εκεί ψηλά που θα είσαι.

+ π. Πανάρετος Γρηγοριάτης  – 28/12/2020

Ένας ακόμη Άγιος προσετέθη σήμερα στην χορεία των Αγιορειτών πατέρων.Θα εορτάσει το Άγιο Δωδεκαήμερο με τον γέροντα του π. Γεώργιο Καψάνη και τον σήμερον κοιμηθέντα Αρχιμ.Αυγουστίνο Μύρου, πνευματικό του παιδί Δι ‘ ευχών τους σωθείημεν και ημείς οι ευτελείς.

*****

Εξεδήμησε εις Κύριον σήμερα το πρωί ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης π. Aυγουστίνος Μύρου (πνευματικό τέκνο του π Πανάρετου). Την είδηση έκανε γνωστή μέσω facebook ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Χαρισίου (προϊστάμενος του Αγ. Νικολάου Κοζάνης), που έγραψε μεταξύ άλλων: «Με πολλή λύπη σας αναγγέλλω την εις Κύριον εκδημία του αγαπητού εν Χριστώ αδελφού πατρός Αυγουστίνου Μύρου, ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης. Θα συνεχίσει να πρεσβεύει υπέρ των πνευματικών του τέκνων και των αδελφών του συλλειτουργών από το ουράνιο θυσιαστήριο. Αιωνία του η μνήμη!»