Με συγκίνηση αλλά και δοξολογία στον Θεό!!!!!!!!!!!! Θέλησε η χάρη της νά γίνουμε συμμέτοχοι σέ αυτή την αναγέννηση!!!!! Σέ αυτό τό θαύμα .!!!!!!!!!!! 12 Αυγούστου του 2021. Καί η Νέα τής εικόνα !!!!! !!!!!!!

Ακριβές αντίγραφο της εικόνας πού κάηκε.Περνά την είσοδο τής Ιεράς Μονής!!!!!! Για νά γίνει η όλη διαδικασία τοποθέτησης τής Ασημένιας ένδυσης…..Αλλά καί η επίβλεψη καί η τοποθέτησηστην ξυλόγλυπτη κορνίζα !!Μοναδικές στιγμές !!!!

Γεμάτες ΕΥΘΎΝΗ ΥΠΕΡΈΝΤΑΣΗ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΊΑ !!!!!!!!Ολοϊδια λές ..,..καί αφού για λίγο μας άφησε για να συνντρέξει για κάπου αλλού .!!!!!!!!!!Είρθε πάλι ή θεσπέσια χάρη της !!!!!!Μέσα από τίς στάχτες ολοζώντανη νά μας στηρίξει νά μας παρηγορήσει!!!!!Ξεπροβάλει τό Μεγαλείο της καί η  Δόξα της.!!!!!!! Ευχαριστουμε μέσα από τα βάθη της Ψυχής μας τόν Σεπτό Ποιμενάρχη Μητροπολίτη Φωκίδος κύριο Θεόκτιστο Καθώς και την αδελφότητα τής Ιεράς Μονής για την Συνεργασία πού είχαμε καθ όλη την διάρκεια τής Εργασίας.

Τό Σάββατο θά γίνει καί επισήμως η υποδοχή τίς Σεπτής  εικόνας στην Ιερά Μονή. Ας συνντρέξει κάθε πονεμένη ψυχή για νά ζήσει από κοντά όλο αυτό τό Μεγαλείο  τίς υποδοχής καί τίς ενθρόνισης στο δικό της Μοναστήρι.Στις δικές της Αδελφές  μοναζουσών ψυχών  πού τόσο  θυσιαστηκά καί με Ιωβεια υπομονή. Υπέμειναν όλα αυτά τά χρόνια  τίς δυσκολίες  και τις θλίψεις πού κύκλωσαν τό Μοναστήρι με τίς επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές.

Τέλος κλείνω γόνυ ταπεινά στην χάρη της καί την θερμοπαρακαλώ για την Σωτηρία τίς λαβωμενης πατρίδος μου.Η χάρη της νά Μας Σκεπάζει. Καλή Παναγιά.

πηγή

romioitispolis

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «Ιστορία και Θεομητορικά θαύματα της Παναγίας Βαρνάκοβας» ΔΕΙΤΕ: >> ΕΔΩ