ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: (Πατήρ Χρυσόστομος Φιλιπέσκου - «Λίγα λόγια, πολύ  αγάπη...»)

«Η ζωή είναι μια συμφωνία που τραγουδιέται με όλες τις νότες της σειράς, τόσο στην κορυφή όσο και στο κάτω μέρος. Διαφορετικά δεν θα είχε γοητεία.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην λύνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η ζωή μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο κοιτάζοντας πίσω». Αλλά κάθε πληγή αργά ή γρήγορα θα επουλωθεί. Είναι σημαντικό να την καθαρίσετε καλά, να την κοιτάξετε και να την αγγίξετε προσεκτικά. Δεν χρειάζεται να κλαίτε για έλεος. Ο Θεός δεν χρειάζεται Κλάμα, όχι λιποτάκτοι στο τέλος  το τελευταίο δευτερόλεπτο της τελευταίας μέρας, θαύματα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Δείτε τα! Πιστέψτε σε αυτά! Υπάρχει ευτυχία, υπάρχει γαλήνη! Η αγάπη είναι πιο γλυκιά από τη ζωή και περισσότερο Η αγάπη είναι ένα τραγούδι που πολλοί τραγουδούν συχνά, αλλά δεν το έχουν όλοι το ίδιο νόημα, ρυθμός, τόνος.

 Η ζωή πρέπει να μεταμορφωθεί σε έναν Ναό της Αγάπης όπου οι ψυχές δονούνται από κοινού.  Δεν θα κάνουμε ποτέ στραβά αγαπώντας.  Ένας άντρας με στοργική καρδιά δεν θα είναι ποτέ μόνος, φτωχός ή άσχημος.  Το «Πολύ αργά» είναι μόνο ο τελευταίος χτύπος της καρδιάς…»

(Πατήρ Χρυσόστομος Φιλιπέσκου – «Λίγα λόγια, πολύ αγάπη…»)

apantaortodoxias