Αποτέλεσμα εικόνας για ψυχες κοντα στον θεο

«Γιατί λέγεται για μερικούς ανθρώπους ότι έχουν μια φωτεινή ψυχή και για άλλους ότι είναι σκοτεινή », ρώτησε η κόρη, «επειδή δεν μπορείτε να κοιτάξετε την ψυχή ενός ατόμου». Οι άνθρωποι μπορούν να προσποιηθούν.

Η μητέρα απάντησε:

– Όταν συναντάς ένα πρόσωπο με μια φωτεινή ψυχή, τότε γίνεται φως σε σας. Εάν αισθάνεστε κάποιο είδος θλίψης, τότε δίπλα σε ένα τέτοιο άτομο, θα ηρεμήσει.

Αυτός ο άνθρωπος θα ενισχύσει την πίστη στον Θεό, την πίστη στον εαυτό σας, θα νιώσετε χαλαρή χαρά και ελπίδα για ευτυχία, θέλετε να αγαπάτε όλους και να κάνετε καλό …

– Και αν κάποιος φαίνεται να λέει ότι όλα είναι σωστά, αλλά μου κάνει κακό λόγω της ορθότητας του; Τα χέρια πέφτουν και η ζωή φαίνεται να είναι απελπιστική; Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο είναι υποκριτικό και θυμωμένο;

– Όχι, κόρη. Αυτό σημαίνει ότι η ψυχή αυτού του προσώπου δεν έχει αρκετό φως.

Ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δυσαρεστημένος και η επικοινωνία μαζί σας εν αγνοία τους μοιράζει την ατυχία του μαζί σας.

– Και τι πρέπει να κάνω τότε;

– Προσπαθήστε περισσότερο για αυτό το άτομο. Και όσο περισσότερη προσπάθεια βάζετε για να λάμψετε, τόσο περισσότερο φως θα σας δοθεί! Θυμηθείτε, το φως δεν είναι μόνο να μιλάμε για την πίστη και το Θεό, το φως είναι ένα ευχάριστο χαμόγελο, είδος λόγου, υποστήριξη και βοήθεια.

apantaortodoxias