Αποτέλεσμα εικόνας για αναστηλωση σταυρου λεσβος

*Στην χώρα που είναι το λίκνο της Ορθοδοξίας, η Νέα Τάξη επελαύνει και ισοπεδώνει τα πάντα με την ανοχή της Πολιτείας… Πρέπει να ξυπνήσουμε πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας..

Το ελληνικό Δημόσιο εμποδίζει την αναστήλωση του γκρεμισμένου από ισλαμιστικούς κύκλους Σταυρού, στην Λέσβο, με το πρόσχημα ότι χρειάζεται ειδική άδεια από την πολεοδομία για να ανοικοδομηθεί.

Χρησιμοποιώντας απίστευτα τεχνάσματα δια μέσω της πολεοδομίας, το δημόσιο απαφαίνεται τώρα πως οι αιγιαλοί μετατράπηκαν σε ιδιοκτησίες και συνεπώς απαιτείται ειδική άδεια από την πολεοδομία για να εγκριθεί η επανακατασκευή του Τιμίου Σταυρού τον οποίο κάποιοι γκρέμισαν εξυπηρετώντας αλλότριους και σκοτεινούς στόχους όπως αναφέρει το ekklisiaonline.gr.

To pronews.gr ενημέρωσε χθες για την δεύτερη βεβήλωση ορθόδοξου συμβόλου, συγκεκριμένα βεβηλώθηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς προσκυνητάρι με τη μορφή μικρής εκκλησίας, το οποίο ήταν τοποθετημένο στην ίδια περιοχή με τον Σταυρό που γκρέμισαν άγνωστοι, στην θέση Απελή της Μυτιλήνης!

Αυτό όμως που προκαλεί ερωτηματικά είναι η στάση των κρατικών υπηρεσιών ενάντια στην αναστήλωση των ιερών και οσίων της Ορθοδοξίας με αποτέλεσμα να δίνεται μήνυμα ότι θα πρέπει σιγά-σιγά να φύγουν και τα υπόλοιπα σύμβολα από το νησί αλλά και τα άλλα νησιά του Α.Αιγαίου και εν συνεχεία σε όλη την χώρα για να μην προσβάλλονται οι αλλόθρησκοι αλλοδαποί, όπως ισχυρίζονται κάποιες ΜΚΟ

Όπως αναφέρει το lesvospost.com άγνωστοι γκρέμισαν εντελώς το εκκλησάκι που βρίσκεται σε σημείο κοντά στο αεροδρόμιο και κατάφεραν να διαφύγουν αθέατοι, παρ’ όλο που οι αστυνομικοί διενεργούν τακτικές περιπολίες στην περιοχή.

Μετά την καταστροφή του μεγάλου Σταυρού οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να αποτρέψουν τυχόν απόπειρας αναστήλωσής του!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρονται να διέκοψαν εργασίες για την τοποθέτηση νέου Σταυρού στην ίδια θέση, με το πρόσχημα ότι δεν υπάρχει η σχετική άδεια!

Σημειώνεται ότι ο Σταυρός είχε ξαναστηθεί πρόχειρα από τους κατοίκους της περιοχής στηρίζοντάς τον σε σωρό από πέτρες σαν συμβολική αντίδραση.

Τώρα προκύπτει ότι το ίδιο το ελληνικό Δημόσιο απαγορεύει την αναστήλωση του Σταυρού.

ΠΗΓΗ